matracom blog cover - matrac

Matrac ágy Leave a comment

Matrac ágy

Matrac, ágy matrac, ágybetét az országon belül már mindenhonnan megvásárolható, akár személyesen, akár az internetes webáruházak segítségével. Az egyik ilyen nagy matrac, ágy matrac forgalmazásával foglalkozó webáruház a matracom.hu. A matracom.hu webáruházban nem csak matracokat, hanem akár ágykereteket, párnákat, paplanokat, sőt még ágytakarót is választhat a kínálatból.. A matracok, ágy matracok nagy választéka áll rendelkezésére az oldalon. Vannak rugós matracok, hideghab matracok, kókusz matracok, kaktusz matracok, vákuum matracok, memory matracok és még további változatok. A matracok nem csak összetételben, hanem magasságban és keménységbe,összetételében is eltérnek egymástól, A huzatok között találhatóak steppelt pamut huzattal, bambusz huzattal, aloe vera huzattal, tencel huzattal, bayscent huzattal rendelkező matracok. Ezeken kívül silver huzatúak, de még szója felhasználásával készült huzattal rendelkező matrac is található a webáruházban. A huzatok között nem csak összetételben, hanem moshatóságban is van eltérés. A kínálatban találhatóak olyan matracok, amik fix huzattal rendelkeznek, ezek a matracok nem moshatók. Azoknál  a típusoknál, melyek levehető huzattal rendelkeznek, a matrac huzata általában 30-40 fokon mosógépben mosható, de némelyik huzat 60 fokon is tisztítható.. A memóriahab steppeléssel rendelkező matracok memóriahabos oldalának a mosása nem ajánlott, ebben az esetben a memory oldal vegytisztítása ajánlott.

A matracok magasságukban is eltérnek egymástól. Találhatunk olyan matracokat, amik 10 cm magassággal rendelkeznek és vannak olyanok is, amik 30 cm magasak. Az átlagos matrac magasság egy felnőtt matracnál 20 cm körüli. A matracok nagy részénél ez a magasság a jellemző.

A matracom.hu oldalon a gyártók közötti választásra is van lehetőség. Ezek a gyártók a Pentele, Best Dream, SleepConcept, Danub, Konfor, Nanni, Ted, Golden Dream és a FlexyFlex.

A matracom.hu rendelkezik mintabolttal is. Ezt a mintaboltot a kapcsolat fülnél megnézheti az összes elérhetőséggel együtt. A Matracom.hu munkatársai készségesen állnak az Ön segítségére bármilyen kérdés esetén.. Az elérhetőségek között a matracom.hu rendelkezik online chat ablakkal is, ami nagy segítség a döntés meghozatalában. Az online chat ablak segítségével gyorsan és könnyen megkapja kérdésére a kielégítő, szakszerű választ a Matracom.hu csapat tagjaitól.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

KOSARAM

close