matracom blog cover - matrac

Bükkfa ágykeret Leave a comment

Bükkfa ágykeret

A bükkfából készült ágykeretek tartósak, természetesek, valamint nagy teherbíró képességgel rendelkeznek. A nagy teherbíró képesség, illetve a tartósság a tömör fa anyagának, valamint keménységének is köszönhető. Mivel a bükkfa keményebb a többi fafajtánál, így nem törik el olyan gyorsan, mint például az akácfa, ami egy puhább fafajta. A tömör bükkfából készült ágykeretek amellett, hogy nagyon tartósak és erősek, még természetes, nyugodt hatást is kölcsönöznek a hálószobánknak. A bükkfából legyártott bútorok, ágykeretek könnyen kezelhetők, könnyen tisztíthatók, valamint nagyon könnyen megmunkálható anyag a fa. A bükkfa csomómentes felületének köszönhetően lágy, sima érzetű anyag.

Az ágykeretek tömör bükkfából való gyártásánál teljesen a vásárló szabja meg, hogy milyen méretben legyen legyártva. A tömör fából készült ágykereteknél arra is van lehetőség, hogy a vásárló válogasson a különböző pácszínek között, a natúr színen kívül még sok egyéb szín áll rendelkezésére, így a legmegfelelőbb színben rendelheti meg leendő  ágykeretét.

A matracom.hu oldalon vásárlóink kiválaszthatják a megfelelő méretet, valamint a 10 különböző pácszín lehetőséget ad a hálószobához tökéletesen illő szín megtalálásában. A matracom.hu oldalon különböző pácszínek találhatóak, de az eltérő típusú monitorok színösszeállítása miatt a monitor nem adja vissza tökéletesen a pácolás színárnyalatát. A  bükkfából készült ágykereteknél személyesen is a segítségükre vagyunk a Matracom.hu mintaboltjában. A Matracom. mintabolt Budapesten található a 15.kerület Szentmihályi út 167-169 szám alatt (AsiaCenter jobb oldali épület 2.emelet).

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

KOSARAM

close