matracom blog cover - matrac

fenyő ágykeret Leave a comment

fenyő ágykeret

A fenyőfából készült ágykeretek tartósak, természetesek, valamint nagy teherbíró képességgel rendelkeznek. A nagy teherbíró képessége, illetve a tartóssága a kellő rugalmasságának is köszönhető. Mivel a fenyőfa valamilyen szinten hajlékony, így nem törik el olyan gyorsan, mint például az akácfa, ami csak nagyon minimálisan hajlítható. A tömör fenyőfából készült ágykeretek amellett, hogy nagyon tartósak és erősek, még természetes, nyugodt hatást is kölcsönöznek a hálószobánknak. A fenyőfa kellemes illattal rendelkező fafajta, természetközeliséget keltő anyag. A fából legyártott bútorok, ágykeretek könnyen kezelhetők, könnyen tisztíthatók, a fa alapanyag pedig egy eleve nagyon könnyen megmunkálható anyag.

Az ágykeretek tömör fenyőfából való gyártása teljesen a vásárló igénye alapján történik, akár egyedi méretben is lehetőség van a megrendelésére. A tömör fából készült ágykereteknél arra is van lehetőség, hogy a vásárló válogasson a különböző pácszínek között. A natúr színen kívül még sok egyéb szín áll rendelkezésére, így a legmegfelelőbb színben rendelheti meg leendő  ágykeretét.

matracom.hu oldalon vásárlóink kiválaszthatják a megfelelő méretet, valamint a 10 különböző pácszín lehetőséget ad a hálószobához tökéletesen illő szín megtalálásában. A matracom.hu oldalon különböző pácszínek találhatóak, de az eltérő típusú monitorok színösszeállítása miatt a monitor nem adja vissza tökéletesen a pácolás színárnyalatát. A  bükkfából készült ágykereteknél személyesen is a segítségükre vagyunk a Matracom.hu mintaboltjában. A Matracom. mintabolt Budapesten található a 15.kerület Szentmihályi út 167-169 szám alatt (AsiaCenter jobb oldali épület 2.emelet).

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

KOSARAM

close