matracom blog cover - matrac

Naturelle matrac Leave a comment

Naturelle matrac

A Naturelle matracait a Bio-Textima Kft gyártja. A Bio-Textima matracgyártó hazai gyárral rendelkező, ágybetétekkel és más kiegészítőkkel foglalkozó cég. Termékeit átlagos minőségű alapanyagok felhasználásával készíti. A Naturelle matracok között találhat vákuum matracokat, hideg hab matracokat, memória hab matracokat, rugós matracokat, a rugós matracokon belül Bonell rugós matracokat és zsákrugós matracokat, latex matracokat, gyerek matracokat. A Naturelle matracai között 14 cm-től  25 cm-es magasságig találhatóak matracok. Az összes matrac gyártatható, rendelhető egyedi méretben is. A vákuum matracok 16 cm, 18 cm, valamint 20 cm-es magasságban rendelhetőek. A Naturelle vákuum matracai többnyire fix huzattal rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy nem levehető a matrac magjáról, a huzatot nem lehet kimosni,így a matracok tisztítása nehezebbé válik. A hideg hab matracai 16 cm és 24 cm magasság közöttiek. A memória hab matracai 18 cm és 23 cm magasságúak. Latex matracai 21,5 cm és 24 cm közöttiek. Rugós matracaik 21 cm és 25 cm közötti magassággal rendelkeznek. Ebbe a Bonell rugós és a zsákrugós matracok is beletartoznak. Gyerekmatracaik 6 és 10 cm magasak. A Naturelle matracoknál többféle anyagot használ fel a gyártó. Ezek az anyagok többféle sűrűségű hideghab, többféle sűrűségű memóriahab, kókusz, latex, zsákrugó, Bonell rugó, heterogén hab, valamint különböző szövetek a huzat elkészítéséhez. A matracaik átlagos terhelhetősége 110 kg/oldal és 120 kg/oldal közöttiek.
A matracaik különböző huzattal vásárolhatóak. Választható Tencel huzat, pamut huzat, Aloe Vera huzat és az úgynevezett Cool Plus hűsítő érzetű komfort huzat.  A Naturell matracokban előszeretettel használják fel alapanyagként a nagy sűrűségű heterogénhabot. A heterogén hab anyagsűrűsége miatt sokat keményít a matrac komfortérzetén, valamint határozott tartást ad az egész matracnak, nagyobb teherbíró képességgel ruházza fel. A Naturelle matracokra a Bio-Textima többnyire 10 év garanciát vállal. Ez a garanciális idő változhat a matracok szerkezeti felépítése, magassága és más tényezők változásával.

Amennyiben további információra van szüksége, keresse fel bizalommal a matracértékesítéssel foglalkozó üzleteket a megadott elérhetőségeken, vagy személyesen a boltokban. A Matracom csapata készségesen áll rendelkezésére a tökéletes matrac kiválasztásához vezető rögös úton. További matracok széles választékát találja a matracom.hu oldalon.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

KOSARAM

close