matracom blog cover - matrac

Memory matrac akció Leave a comment

Memory matrac akció

Memory matrac akciós áron megvásárolható néhány matracértékesítéssel foglalkozó üzletben. Ezek az akciós matracok nagyon változatos méretben, kivitelben kaphatóak. Memory matracok akciós áron vannak 16 cm magasságtól kezdve teljesen 28-30 cm-es magasságig. Ezek a memory matracok Török, Magyar, Olasz és Cseh gyártótól származnak. A kiemelkedően jó ár érték arányú matracok többnyire Magyar gyártmányú termékek. A magyarországi memory matracok általában 4 cm memóriahab réteggel rendelkezik, ami tökéletesen megfelel a milliméter pontos formakötéshez. A memóriahab nagy előnye a formakövető képességében rejlik, mivel tökéletes formakövető így leveszi a gerinccsigolyákról a terhelést és alvás közben pihenteti, nyugtatja a megfáradt gerincet. A memóriahabos matracok azoknak ajánlottak, akik gerincproblémákkal küzdenek. A memory csillapítja a gerincfájdalmakat. A memóriahabnak többféle sűrűségét használják a matraciparban. Az a memória hab termék, amiben 50 kg/m3 sűrűségnél alacsonyabb a memória hab, azok az alacsonyabb minőségű termékek közé tartoznak. Az 50 Kg/m3 sűrűségű memóriahabos termékek a ideális, átlagos kategóriába sorolhatók, amik viszont ennél a sűrűségnél magasabb memoryt tartalmaznak azok a kiváló, luxus minőséget képviselik. A memory matracok között az átlagos anyagsűrűség 50 kg/m3 szokott lenni.  Azonban vannak olyan matracok, amikbe sokkal magasabb anyagsűrűségű memóriahab kerül. ezek a matracok a Best Dream Medical Form HD, Best Dream Genesi Hd és a Flexy Flex Medico matracok.  Ezekbe a matracokba a gyártók 95kg/m3 sűrűségű memóriahabot használnak. Ezek a termékek kimagasló minőséggel rendelkező matracok.

A memóriahab matracok akciós áron megtalálhatóak a matracom mintaboltban, valamint a matracom.hu web áruház oldalán

A Matracom mintaboltban várunk szeretettel minden kedves érdeklődőt. Minden kérdésre szakszerű kielégítő válasszal rendelkezünk, amit készségesen megosztunk. A matracom mintabolt Budapesten található a Szentmihályi úton, az Asia Center épületének jobb oldali épületében a második emeleten.
A mintaboltban felteheti kérdéseit a matractanácsadóknak. Amennyiben nincs lehetősége személyesen feltenni a kérdéseit, megteheti interneten keresztül is a matracom.hu oldalon található chat ablak segítségével, valamint az info@matracom.hu e-mail címre elküldött kérdésekre is rövid időn belül választ kap,ami azt jelenti hogy 24 órán belül kielégítő válasz birtokában lesz minden kedves érdeklődő.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

KOSARAM

close