matracom blog cover - matrac

Nanni Dream matrac Leave a comment

Nanni Dream matrac

A Nanni Dream matrac 20 cm magasságú matrac. A Nanni Dream matrac memóriahab felső komfort réteggel ellátott matrac. A matrac 7 ergonómiai zónázással van ellátva a kényelem fokozása érdekében, valamint a matrac zónázása segít az egészséges tartás elérésében alvás közben. A matrac zónázása úgy segít a tartás javításában, hogy 7 különböző sáv/ minta van cnc géppel belemarva, ami a test nagyobb súlypontjai jobb belesüllyedésével egyes vonalba helyezi a gerincvonalat, és az egész testet.

A memóriahab tökéletes formakövető képességgel rendelkezik, ami ugyan azon elven működik, mint a zónázás. A test nagyobb súlypontjai jobban belesüllyednek a matracba így tökéletes tartást biztosít a gerincnek és a teljes testnek, valamint a matracon a rezgések okozta áthullámzást is csillapítja.

A Nanni Dream matrac komfortérzetére kitérve egy félkemény komfortú matrac. A matrac Aloe Vera huzattal rendelkezik, ami levehető és 30 fokon mosható mosógépben kímélő programon. Az Aloe Vera huzat, illetve az aloe vera sok pozitív tulajdonsága ismert, például nagyon jó hatással van a bőrre vagyis bőrnyugtató hatással rendelkezik. A matrac huzata tökéletesen megfelelő azoknak a személyeknek is aki allergiában szenvednek, mivel a huzat teljesen antiallergén és antibakteriális.

A matracra a gyártó 10 év garanciát vállal, amiből 1 év a matrachuzat szövetére és 10 év a matrac belső szerkezetére a matrac magjára vonatkozik.

A matrac rendelkezik Certi- PurA matrac készítéséhez csakis az egészségre ártalmatlan anyagokat használnak.

A matrac huzatának antibakteriális bevonata mindenben megfelel az ÖKO Standard előírásainak.
A Nanni Dream matrac vákuum csomagolva érkezik meg a vásárlóhoz. A Vákuum csomagolt termékeknél nagyon fontos kihangsúlyozni azt, hogy kicsomagolás után 24 órán keresztül nem szabad használatba venni. Abban az esetben, ha 24 órán belül használatba veszi, a matrac elveszti a garanciáját, ami ez után nem érvényesíthető.

Amennyiben kérdése merül fel a matracokkal kapcsolatban vagy tanácsra van szüksége, a vásárláshoz kérje a matractanácsadók segítségét. A matractanácsadókat megtalálja interneten a matracom.hu oldalon ,valamint személyesen a Szentmihályi úton lévő Matracom mintaboltban.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

KOSARAM

close