Naturtex termékek

Naturtex termékek

A Naturtex Magyarország legnagyobb toll és gyapjú feldolgozó cége. Ebből adódóan rengeteg terméket gyárt. Gyárt matracokat, paplanokat, párnákat, nyakpárnák, hátpárnák, ágyneműhuzatokat, fedőmatracokat, matracvédőket, lepedők, bébi és gyermek termékeket, törölközőket és még sokféle lakás kiegészítőt. Ezek a termékek is elég sok alkategóriába sorolhatók moshatósági, keménységi, huzat összetételi és ugyebár árkategóriai szempontból is. A Naturtex gyapjú és tollfeldolgozó 9x Superbrands díjjal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy 9 éve megtartja a kiváló minőségét vásárlói számára, valamint magyarországi felső kategóriás szállodák és éttermek szövetségének a tagja. A Naturtex gyapjú és tollfeldolgozó 25 éves múltra tekinthet vissza. Folyamatosan terjeszkedik és fejlődik, hogy minél nagyobb körben kiszolgálhassa vásárlói igényeit. A magyarországi ágyneműpiac 25% – 30% teszik ki a Natutrex termékei. A Naturtex termékeit országosan több mint 400 viszonteladó forgalmazza a Naturtex engedélyével, így országosan hozzájuthat a kiválasztott termékhez rövid idő alatt.

A Naturtex Gyapjú és tollfeldolgozó főbb profiljai

A cég fő profilja a paplanos és párnák gyártása többféle töltettel. Ezek a töltetek lehetnek műszál, műszálgolyó, toll, pehelytoll, vagy memóriahab. A huzat anyaga, összetétele is változik/változhat termék csoportonként vagy akár termékenként is. Ezek a huzatok lehetnek pamutból, poliészter, buszszálak hozzáadásával, zöld tea hozzáadásával, aloe vera hozzáadásával, kamilla hozzáadásával, de még ezüst szálak felhasználásával is gyártanak huzatokat a termékeikhez.

Naturtex legnépszerübb termékei

A legkeresettebb termékei a következők: Naturtex Cool Gel párna, Naturtex 4 Évszak memória hab párna, Naturtex Silver Memory párna, Naturtex Memory Bamboo párna, Naturtex Green Tea Memory párna, Naturtex Air Control Memory párna, Naturtex Aloe-Vera Classic Memory párna, Naturtex Junior memory párna, Naturtex Familia termékcsalád, Naturtex Aloe-Vera termékcsalád, Naturtex Medisan termékcsalád, Naturtex Medisan Extra termékcsalád, Naturtex Műszálgolyós termékcsalád, Naturtex Tulipán termékcsalád, Naturtex Kamilla termékcsalád, Naturtex Szatén – Gyapjú termékcsalád, Naturtex Bamboo termékcsalád, Naturtex No Allergy termékcsalád, Naturtex Balance termékcsalád.

További információ 

Ezek a Termékek megtalálhatók a matracom.hu weboldalon is. A matracom.hu weboldalon a kiválasztott terméket meg is rendelheti néhány kattintással. Azonban ha nem sikerült kiválasztani a legmegfelelőbb terméket a Naturtex kínálatából, vagy több információra van szüksége a választáshoz keresse fel a matracom csapatát. Felteheti kérdéseit a matracom.hu oldalon található chat ablakon, vagy e-mailen keresztül az info@matracom.hu e-mail címen, de akár telefonon is a 0630/871-88-36-os telefonszámon. A matracom csapata készségesen a segítségére lesz az ön számára tökéletes Naturtex termékről, matracról, vagy akár ágykeretről minden információt megosztani önnel a tökéletes döntés meghozatalához.

Vélemény, hozzászólás?

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

*