matracom blog cover - matrac

Naturtex toll és pehelypaplanok Leave a comment

Naturtex toll és pehelypaplanok

A Naturtex toll és pehelypaplanjai kiemelkedő minőségű termékek a magyarországi, sőt az európai paplan piacon. A Naturtex toll és pehelytermékeit válogatott nagyon jó minőségű sterilizált tollból és pehelytollból készülnek. A tollakat és a pehelytollakat nagyon alaposan válogatják több minőség ellenőrző ponton vizsgálják át a tökéletes minőség érdekében. A pelyhet és a tollakat a paplanokba és párnákba való elhelyezés előtt alaposan átmossák magas ásványi anyag tartalmú termálvízzel. A toll és pehelytoll szárítása viszont lézeres technológiával történik azért, hogy a vásárló a legjobb minőségű terméket tudhassa magáénak. A Naturtex Gyapjú és Tollfeldolgozó országszerte elismert kiváló minőségű termékeket gyárt. A kiemelkedően magas minőségét jelöli a 9x Super Brands díj is.  A toll és pehelytoll paplanok egyaránt kiválóak a hidegebb téli éjszakákra, mivel a töltet minősége miatt kellemesen meleg érzetűek. A Naturtex a toll és pehelytoll tisztításában is segítséget nyújt a vásárlóknak azzal, hogy részletes információt ad a házilagos tisztítás teljes folyamatában. Ez a folyamat a következő:
Mosási javaslat:
Elsősorban vegytisztítás ajánlott, ám ha házilag szeretné tisztítani a terméket, az alábbiakat érdemes szem előtt tartani:
– max. 30 fokon, kímélő programmal mossa (gyapjú)
– hagyományos mosószerrel, öblítőszer nélkül tisztítsa
– Tipp: 2 db teniszlabdát helyezzen a dobba, amelyek mosás közben szétrázzák a tollat és pelyhet
– SZÁRÍTÓGÉPBEN SZÁRÍTANDÓ!
– nyáron szabad levegőn, tűző naptól védett helyen szárítandó
– száradás után 24 óráig szellőztesse még a szabad levegőn

A Naturtex toll és pehelytoll termékei több változatban készülnek több márkanévvel ellátva. A leghíresebb és legkiemelkedőbb minőségű a Naturtex Tulipán termékcsalád. A Tulipán termékcsalád kiváló minőségű alapanyagból, nagyon alapos minőség ellenőrzésen esik át a tökéletes termékminőség érdekében. A Fedőanyaga 100% pehely biztos pamut, ami azt jelenti, hogy a pehely nem szúrja át a borítást és még hosszabb élettartamot ad a termékeknek. A Naturtex toll és pehelytoll termékei a NOMITE® technológia révén allergiás megbetegedésben szenvedőknek is tökéletes választás! A Naturtex pehelytoll és toll paplanjai és párnái megbízható minőséget képviselnek elérhető áron.

A következő kategória a Naturtex Venezia termékcsalád. Ez a termékcsalád töltet szempontjából más a Tulipán termékcsaládtól. A Venezia termékek töltete 50% pehely és 50% mikroszál keveréke.  A mikroszálas töltetnek köszönhetően sokkal kezelhetőbb a termék és sokkal könnyebben tisztítható.

Ezeket a termékeket és még további kiváló minőségű termékeket találhat a Naturtex termékeit forgalmazó Matracom mintaboltban. A Matracom mintabolt Budapesten az Asia Center keleti szárnyának 2. emeletén található. Valamint a matracom.hu web áruházon is megtalálhatóak a Naturtex termékei.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

KOSARAM

close