-12%
, , , , ,

Sincere Orion 30 cm vastag zsákrugós matrac


  • Félkemény komfortú (H3)
  • 130kg/fő terhelhetőség
  • 30 cm vastagság

65,900 Ft114,900 Ft

A Sincere Orion zsákrugós matrac  nagyon jó ár/érték arányú H3 félkemény komfortú termék. A matrac teljes magassága 30 cm. A Sincere Orion zsákrugós matrac alapját egy nagy teherbírású zsákrugós rendszer alkotja. A matrac 130kg/fő terhelhetőségű. A zsákrugós rendszer fölött  hideghab található. A hideghab és a zsákrugó rendszer között a hosszú élettartam érdekében flíz réteg helyeztek el, hogy a rugók ne tudjanak kitüremkedni a hideghab rétegből. A Orion zsákrugós matrac matrac fix élvarrott kevertszálas pamut -poliészter huzattal rendelkezik. A matracra a gyártó 2 év jótállást vállal. 

 

2 év jótállás

Mit jelent ez Önnek? 

Napi 1 kávé áráért éveken át tartó kényelmes alvás!

 

Matrac specifikáció:

  • Vastagság: 30 cm vastagság +- (plusz minusz) 1 cm
  • Huzat: steppelt nem mostható huzat
  • Felső réteg: hideghab
  • Típus: egyoldalas zsákrugós matrac
  • Csomagolás: vákuumcsomagolt matrac, kompakt dobozban szállítva (kibontás után 72 órán keresztül pihentetni kell, utána használható)

 

orion matrac
orion matrac

 

A rugós rendszer 7 zónás kialakíást kapott.

 

Mára igen elterjedtek lett a zsákrugós matrac, matracok. De mi is az a zsákrugó? És miért jó a zsákrugós matrac?

A zsákrugó vagy más néven táskarugó vagy tasakrugó a bonnel rugóhoz hasonlóan, már több, mint 100 éves technológia, viszont a bonellrugó után jelent meg. A zsákrugó előnye, hogy mindegyik rugó egy tasakban van és a rugók csak a mellette lévővel vannak összekötve. Viszont itt nem az acélrugókat kötötték össze, hanem a zsákokat varrták össze, amiben a rugó van. Ennek a megoldásnak az előnye a pontelasztikusság, a rugók egymástól független mozgása. Ez azt eredményezi, hogy a test sokkal jobb alátámasztást fog kapni, jobban leköveti azt. A táskarugós, vagy zsákrugós matracok zónázhatósága is jobban megoldható, így ezek a matracok gyakran 5 és 7 ergonómiai zónát is kapnak. A zsákrugós matracok rugók száma is több, mint a bonell rugós matracokéban. Vagyis elmondhatjuk, hogy a zsákrugós matracok korunk legfejlettebb rugós matracai, mint forma lekövetés, mint rugók száma miatt. A zsákrugós matracoknál jelentősen csökken a matrac áthullámzása, amit megismerhettünk matracok bonell rugós változatánál.

 

 

 

Matrac típusok

, , , , ,

Matrac méretek:

, , ,

Matrac magasság

Matrachuzat anyaga

Huzat moshatóság

Komfort

Felső Komfortréteg

Egyedi méret

matrac-egeszsegpenztara

Sajnos nem elszámolható

Gyártó

Garancia

Zónák száma

suly-korlat

130 kg

Szállítási idő

Based on 0 reviews

0.0 overall
0
0
0
0
0

Be the first to review “Sincere Orion 30 cm vastag zsákrugós matrac”

There are no reviews yet.

Gyakori szállítással kapcsolatos kérdések.

 

Mennyi idő alatt kapom meg a terméket?

A gyártási és szállítási időt a terméklapon tűntettük fel a "leírás" fülön alül a táblázatban.

Honnan tudom, hogy melyik nap jönnek a szállítók?

Feladás előtt telefonálunk a szállítás egyeztetése miatt. Amennyiben nem érjük el, úgy egy automata email kerül kiküldésre. Az email kiküldése után körülbelül 1-3 munknapon belül megérkezik a rendelt termék.

Milyen napokat választhatok szállításra?

Általában hétköznaponként történik a szállítás. Napot nem tud választani.

Egész nap jöhetnek a szállítók?

A szállítás munkaidőben történik. A szállítást futárszolgálat végzi, akik érkezés előtt telefonálnak.

Hogyan fizethetek a futárnak?

A futárnak utánvétes szállítás esetén kizárólag készpénzben lehet fizetni. Abban az esetben, ha banki átutalást választotta, akkor a szállítás előtt rendezni kell a hátralékot átutalással. A helyszíni kártyás fizetés csak a kiscsomagok esetében lehetséges!

Csak én vehetem át a terméket?

Bárki átveheti a terméket a családban vagy akár egy ismerős is, ha éppen nem tudják megoldani az otthon tartózkodást. Természetesen a futár az előre megadott címre fog menni, a szállítás egyeztetés után már nem lehet rajta módosítani.

A termékkel kapcsolatos gyakori kérdések.

 

Nem kaptam számlát vagy jótállási jegyet. Mi a teendő?

Minden esetben küldünk számlát és jótállási jegyet. A dokumentumokat emailen küldjük ki vagy a termékhez csomagoljuk. Amennyiben nem találja a számlát vagy a jótállási jegyet, írjon egy emailt nekünk.

Mik a standard méretek a termékek esetében? 

Matracok fedőmatracok, matracvédők esetében: 80x200 cm, 90x200 cm, 140x200 cm, 160x200 cm, 180x200 cm

Párnák esetében: 40x50 cm, 50x70 cm, 70x90 cm

Paplanok esetében: 140x200 cm, 200x220 cm

Hogyan tudok elállni a vásárlástól?

A vásárlástól elállni 14 napon belül akkor lehetséges, ha standard méretet rendelt. Mindezek alapján felhívjuk a figyelmet arra, hogy amennyiben a terméken található védőfólia sérült, kibontott, kicsomagolt az elállás esetén a termék árának 50%-át a Matracom Group Kft jogosult felszámítani a vevő terhére, mivel ezen esetekben a termékek szakszerű mélytisztítása, illetve szakszerű újracsomagolása szükséges és a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapítása a védőfólia sértetlenül hagyásával is megvalósítható.

Egyedi méret esetében nem élhet az elállási jogával függetlenül, hogy bontatlan-e a termék. További részletek az ÁSZF-ben vagy az elállási jog oldalon.

Az elállással szándékával kapcsolatban írjon nekünk egy emailt.

 

 

SHOPPING CART

close