-5%
, , , , ,

Sincere Orion 30 cm vastag zsákrugós matrac


  • Félkemény komfortú (H3)
  • 130kg/fő terhelhetőség
  • 30 cm vastagság

61,740 Ft123,490 Ft

A Sincere Orion zsákrugós matrac  nagyon jó ár/érték arányú H3 félkemény komfortú termék. A matrac teljes magassága 30 cm. A Sincere Orion zsákrugós matrac alapját egy nagy teherbírású zsákrugós rendszer alkotja. A matrac 130kg/fő terhelhetőségű. A zsákrugós rendszer fölött  hideghab található. A hideghab és a zsákrugó rendszer között a hosszú élettartam érdekében flíz réteg helyeztek el, hogy a rugók ne tudjanak kitüremkedni a hideghab rétegből. A Orion zsákrugós matrac matrac fix élvarrott kevertszálas pamut -poliészter huzattal rendelkezik. A matracra a gyártó 6 év jótállást vállal. 

 

6 év jótállás

Mit jelent ez Önnek? 

Napi 1 kávé áráért éveken át tartó kényelmes alvás!

 

Matrac specifikáció:

  • Vastagság: 30 cm vastagság +- (plusz minusz) 1 cm
  • Huzat: steppelt nem mostható huzat
  • Felső réteg: hideghab
  • Típus: egyoldalas zsákrugós matrac
  • Csomagolás: vákuumcsomagolt matrac, kompakt dobozban szállítva (kibontás után 72 órán keresztül pihentetni kell, utána használható)

 

orion matrac
orion matrac

 

A rugós rendszer 7 zónás kialakíást kapott.

 

Mára igen elterjedtek lett a zsákrugós matrac, matracok. De mi is az a zsákrugó? És miért jó a zsákrugós matrac?

A zsákrugó vagy más néven táskarugó vagy tasakrugó a bonnel rugóhoz hasonlóan, már több, mint 100 éves technológia, viszont a bonellrugó után jelent meg. A zsákrugó előnye, hogy mindegyik rugó egy tasakban van és a rugók csak a mellette lévővel vannak összekötve. Viszont itt nem az acélrugókat kötötték össze, hanem a zsákokat varrták össze, amiben a rugó van. Ennek a megoldásnak az előnye a pontelasztikusság, a rugók egymástól független mozgása. Ez azt eredményezi, hogy a test sokkal jobb alátámasztást fog kapni, jobban leköveti azt. A táskarugós, vagy zsákrugós matracok zónázhatósága is jobban megoldható, így ezek a matracok gyakran 5 és 7 ergonómiai zónát is kapnak. A zsákrugós matracok rugók száma is több, mint a bonell rugós matracokéban. Vagyis elmondhatjuk, hogy a zsákrugós matracok korunk legfejlettebb rugós matracai, mint forma lekövetés, mint rugók száma miatt. A zsákrugós matracoknál jelentősen csökken a matrac áthullámzása, amit megismerhettünk matracok bonell rugós változatánál.

 

 

 

Matrac típusok

, , , , ,

Matrac méretek:

, , ,

Matrac magasság

Matrachuzat anyaga

Huzat moshatóság

Komfort

Felső Komfortréteg

Egyedi méret

matrac-egeszsegpenztara

Sajnos nem elszámolható

Gyártó

Garancia

Zónák száma

suly-korlat

130 kg

Szállítási idő

Eddig 0 értékelés alapján

0.0 pont
0
0
0
0
0

Legyél az első aki értékeli ezt a terméket: “Sincere Orion 30 cm vastag zsákrugós matrac”

There are no reviews yet.

KOSARAM

close