matracom blog cover - matrac

ÁGY MATRAC AKCIÓ Leave a comment

Ágy matrac akció

Ágy matrac akció minden évben van a matracértékesítéssel foglalkozó boltokban. Ez az akció lehet úgynevezett fekete péntek, vagy akár százalékos árkedvezmény is. Ez üzletenként változhat. Az országban nagyon sok helyen meglehet vásárolni akciós áron az ágy matracokat. Néhány helyen ingyenes házhozszállítást is szolgáltatnak a megvásárolt termékhez. Akciós ágy matracok lehetnek hideg hab matracok, rugalmas HR hab matracok, ezek a HR hab matracok pattogós érzetűek, mint egy rugós matrac, de mégis hideg habból készül. Továbbá lehetnek akciós matracok Bonell rugós szerkezetűek, Herkules rugós szerkezetűek és még zsákrugós kivitellel rendelkezőek is, vagy memóriahab alapanyagúak. Nagyban függ a termék (ebben az esetben ágy matrac) ára az alapanyag mivoltától, sűrűségétől, rugós matrac esetében a rugótest felépítésétől és a rugók számától, valamint a matrac vastagságától és a matrac huzatától. Az akciós matracokon általában nem szokott nagyon jó minőségű huzat lenni, kivéve, ha nagyon felkapott a matrac, mert akkor megéri a gyártónak nagyon jó minőségű huzatot csinálni.

Akciós matracok

A legjobb ár- érték viszonylatú akciós ágy matracok Pentele Márkanevet viselik. Ezek a Pentele matracok magyar gyártótól, magyar gyárban készülnek akár egyedi méretben is. Ezek a Pentele matracok a Pentele Nivo, Pentele HR Duo, Pentele Premium Memo és a Pentele Extra Hard matracok. A Pentele Extra Hard matrac keménysége miatt csak személyesen a mintaboltban történő kipróbálás után rendelhető meg.

Kizárólagos forgalmazó

A Matracom Group kft. a Pentele matracok kizárólagos forgalmazója. Ezeket a matracok ki tudja próbálni a matracom mintaboltban. A mintabolt a 15. kerületben az Asia center jobb oldali épületében található a 2. emeleten.

Vásárlási tanács

Abban az esetben, ha nincs lehetősége a matracok kipróbálására néhány adatból a matractanácsadók meg tudják határozni, hogy önnek milyen matrac a legideálisabb. Ezek az adatok a testsúly, nem, kor, magasság, és az alvás módja, illetve a hozott komfort érzet. A matracom.hu oldalon is megtalálja a Pentele matracait, ahol minden adat fel van tüntetve az adott termékekről. Továbbá a oldalon nem csak matracokat hanem kiegészítőket is talál. Ezek a kiegészítők párnák, paplanok, lepedők, ágyneműgarnitúrák illetve matracvédők és fedőmatracok.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

KOSARAM

close