matracom blog cover - matrac

Ágy matrac méretek Leave a comment

Ágy matrac méretek

Ágy matrac méretek a magyar matracpiacon általában standard méreteken alapszik, viszont néhány üzletben meg tudják oldani a matracok egyedi méretre gyártását, ami egyedi méretű esetleg házilag készített ágykereteknél válhat szükségessé. A standard méretű ágy matracok a 80×200-as, 90×200-as, 160×200-as és a 180×200-as méretek. Az ezektől a méretektől eltérő ágy matracok egyedi méretnek minősülnek az ágy matracértékesítő üzletek nagy részében.

 Azt ki kell emelni, hogy nem minden matracot lehet megcsináltatni egyedi méretben. Vagyis a 70×200, 80×190, 90×190, 100×190, 100×200, 110×190, 110×200, 120×190, 120×200 méretek, és sorolhatnám akár a végtelenségig. Egyedi méretben a Hideg hab matracok, a Memória hab matracok, és a nagy rugalmasságú HR hab matracok elkészíthetőek. Vannak kivételes gyártók, akik elkészítik az egyedi méreteket másfajta matracokból is. Ezek a gyártók, pontosabban márkák a Danub, Sleep Concept, és a Pentele nevet viselik. Az egyedi méretű matracok árban a következő standard méret árába kerülnek és a gyártásuk valamivel több időt vesz igénybe mint standard társaiknál. Standard méretnél általában a gyártási és szállítási idő nem haladja meg a másfél – két hetet, az egyedi méretnél ez akár másfél hónap is lehet, matractól függően.

 A kiválasztott matracot érdemes kipróbálni, hogy megfelelő-e az ön ízlésének, komfort érzetének.  Mivel a matracok higiéniai termékek ezért kibontás után a boltok már nem vásárolhatják vissza a használt matracot egészségügyi okokból. Ezért abban az esetben ha, nem tud élni a kipróbálási lehetőséggel kérje a matractanácsadók segítségét. Legegyszerűbben a matracom.hu oldalon található chat ablakkal teheti meg, vagy az info@matracom.hu e-mail címre elküldött üzenettel. Abban az esetbe, ha ön inkább szóban tenné fel kérdéseit, vagy szóban kérne segítséget a választáshoz, erre is van lehetősége a weboldalon feltüntetett telefonszám segítségével. A  Matracom csapata készségesen segíteni fog abban, hogy az elképzelésének megegyező matraccal gazdagodhasson az ön hálószobája. Valamint a házhozszállításban is segít a Matracom.

Az ideális matracválasztásban személyesen is kérhet segítséget a Matracom mintaboltban, ami Budapesten a 15. kerületben található. Az Asia Center keleti szárnyának 2. emeletén.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

KOSARAM

close