matracom blog cover - matrac

Bamboo matrac Leave a comment

Bamboo matrac

A Bamboo matrac a Best Dream termékcsaládjának egyik tagja. A Bamboo matrac a matracok csoportjának memória habos matracai közé tartozik. A Best Dream Memory Bamboo matrac nagyon jó ár/érték arányú memória hab matrac. A matrac felső komfortrétegében 4 cm nagyon jó minőségű memória hab réteg található, ami tökéletes formakötő képességének köszönhetően felveszi a test formáját, ezzel a csigolyákról leveszi a terhelést, ami miatt gerincnyugtató hatású. A matrac teljes magassága 18 cm. A memória hab réteg alatt található egy hideg hab tartó mag, ami megadja a matrac tartását.  A matrachuzata bambuszszálakat tartalmaz, ami nagyon jó nedvesség elvezető képességű, illetve nagyon jó a hőszabályzó képessége. Továbbá a matrac huzata levehető. Teljesen kettészedhető és 60 fokon mosható otthoni átlagos mosógépben.  Maga a matrac félkemény komfortú (közepesen kemény). Az oldalankénti terhelhetősége kimagasló az átlagos matracok között. Terhelhetősége eléri a 130 kg-ot oldalanként. Budapesten és az ország többi városában, az üzletek nagy részében megvásárolható ez a matrac. A Best Dream Memory Bamboo matrac vákuumcsomagolt matrac, ami azt jelenti, hogy egy negyven tonnás gép összelapítja és feltekeri, egy körülbelül 30-35 centiméteres hengerré. Ez a vákuumcsomagolás sokat segít a matrac szállításában, mivel sokkal kisebb helyen elfér, vagyis egy kisebb személyautóba is kényelmesen bele lehet rakni, akár a csomagtartóba is. A matrac szállításáról érdemes tudni azt, hogy a szállítási ideje csekély, minimális. A rosszabb esetben 8 munkanapot vesz igénybe a vásárlóig való eljutása.

A Best Dream Memory Bamboo matrac a Matracom mintaboltban személyesen megtekinthető ,és amennyiben meg tetszik, akár meg is lehet vásárolni személyesen.

A Best Dream cégről érdemes néhány dolgot tudni.

A Best Dream az egyik legsikeresebb és legnépszerűbb olasz matracgyártó Magyarországon. Számos kiemelkedő minőségű nagy sűrűségű hideg hab matracai hamar elterjedtek az emberek között. A olasz gyártó jó minőségű, hosszú garanciavállalással gyártja különféle matracait. A Best Dream matracai főként könnyen szállítható vákuum kiszerelésben kaphatóak.

Mi a memória hab matracok előnye?

A memória hab legjobb tulajdonsága a test formakövetésében rejlik. A memória matracok tökéletes formakövetésének köszönhetően, a test nagyobb nyomáspontjai jobban belesüllyednek a matracba, így a gerinc megfelelő alátámasztást fog kapni. A memory foam matracokat az orvosok és az alváskultúra szakemberei is azoknak ajánlják legfőképpen, akik vérkeringési problémáik, gerinc, ízületi fájdalmakban, csontritkulásban vagy álmatlanságban szenvednek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

KOSARAM

close