Best Dream Siglo matrac Leave a comment

A Best Dream Siglo Matrac
A Best Dream Siglo matrac egy kiváló választás azok számára, akik a keményebb komfortot kedvelik1. Ez a matrac a nagy sűrűségű, 30 kg/m³ sűrűségű hideghabból készült kemény, vákuumcsomagolt matrac, mely megfelelő ortopédiai támaszt biztosít a testnek2.

Jellemzők
Matrac vastagsága: 20 cm.
Súlykorlát: 120 kg.
Garancia: 10 év.
Vákuumcsomagolt: a könnyebb szállíthatóság érdekében2.
Kényelem és Támogatás
A matrac a gerincoszlopot testsúlytól függetlenül minden ponton optimálisan alátámasztja. Ez a vákuum hab matrac a használók legszélesebb körének megfelelő gerinckímélő fekvést garantál3.

Huzat
A matrac huzata a “SILVER & LIFE” huzat, amely nagyon jól szellőző high-tech huzatanyag, ezüst szálakkal átszőve2. Az ezüst a poratkák ellensége, semlegesíti a gombákat és a kellemetlen szagokat2. Csökkenti az elektrosztatikus feltöltődést, így megfelelő kényelmet biztosít az éjszaka folyamán.

Összefoglalás
A Best Dream Siglo matrac egy kiváló választás mindazok számára, akik keresik a tökéletes egyensúlyt a kényelem és a támogatás között. A matrac kiváló minőségű anyagokból készült, és 10 év garanciát kínál2. Az antibakteriális huzat hozzájárul a higiénikus és egészséges alváshoz2. A Best Dream Siglo matrac a tökéletes választás a pihentető és kényelmes alvás érdekében.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

SHOPPING CART

close