Encasing vízzáró matracvédő  Leave a comment

Az encasing matracvédő egy olyan plusz védőréteg, amelyet a matracra helyeznek annak érdekében, hogy megakadályozzák a folyadékok, például a vizelet, a verejték és más folyékony anyagok behatolását a matracba. Gyakorlatilag ez a vízzáró matracvédő megfelelője, ahol a matracvédő egyik rétege egy PU (poliuretán) anyag, a másik réteg( oldala) pedig egy frottír vagy poliészter anyag. Az encasing matracvédő általában a matrac tetejét védi és 4 oldalt rá lehet gumírozni.

 Az encasing vízzáró matracvédőnek számos előnye van, amelyek közül néhány a következő:

Védelem a folyadékoktól: Az encasing vízzáró matracvédő megakadályozza, hogy a folyadékok behatoljanak a matracba, így védelmet nyújt a matracnak az ágyneműtől, az ágyvédőktől és a balesetektől eredő folyadékoktól. Ezáltal hosszabb élettartamot biztosít a matracnak.

Higiéniai előnyök: Az encasing vízzáró matracvédő segít megvédeni a matracot a baktériumoktól, az allergén anyagoktól, amelyek könnyen megtelepedhetnek a matracban. Ezáltal az ágyban alvók egészségesebb környezetben pihenhetnek.

Egyszerű tisztítás: Az encasing vízzáró matracvédő könnyen tisztítható, általában nedves ruhával törölhető vagy akár magas hőfokon mosógépben is mosható. Ez segít a matrac tisztán tartásában és a baktériumok és allergének eltávolításában.

Kényelem: Az encasing vízzáró matracvédő kényelmes alvást biztosít az ágyban alvóknak, és nem befolyásolja a matrac kényelmét vagy keménységét.

Összességében az encasing vízzáró matracvédő előnyei közé tartozik a matrac védelme a folyadékoktól, a higiéniai előnyök, az egyszerű tisztíthatóság és a kényelem. Ezért érdemes lehet megfontolni az alkalmazásukat, különösen, ha kisgyermekkel vagy időskorúval osztjuk meg az ágyunkat, vagy ha szeretnénk meghosszabbítani a matrac élettartamát. Az új 2023 szállodák minősítési kritériumrendszere megköveteli az encasing matracvédőt.

Kínálatunkban a következő encasing matracvédők találhatóak meg:

1 . Hotel vízzáró encasing matracvédő:

2. Naturtex PVC matracvédő

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

SHOPPING CART

close