matracom blog cover - matrac

Matrac Nyíregyháza Leave a comment

Matrac Nyíregyháza

Matrac Nyíregyháza területén ugyanúgy megvásárolható, mint Budapesten belül. Megvásárolható bármilyen matrac Nyíregyházán belül személyesen, illetve internetes webáruházon keresztül házhoz szállítással. A webáruházon keresztül történő megrendelés, megvásárlás során ügyelni kell arra, hogy az ágykeret belső kerületének pontos méretével egyező matracot vásároljon meg. A webáruházakban nagyon sokféle matrac található a vásárlók igényeinek kielégítése miatt. Találhat Bonell rugós kialakítással rendelkező matracokat, Herkules rugós kialakítású matracokat, zsákrugós matracokat, zsákrugós memóriahabos matracokat, hideghab matracokat, memóriahab matracokat, kókuszbetéttel rendelkező matracokat, kaktuszbetéttel rendelkező matracokat, Latex matracokat, sőt még szójahab matracokat is.

A matracipar fejlődése során a régi szivacsmatracokat felváltotta a sokkal fejlettebb hideghab. Ez a fejlődés lehetővé tette, hogy a matrac kiemelkedően jó szellőző tulajdonsággal rendelkezzen, ami megnöveli a matrac élettartamát, valamint nem penészedik be a matrac. A régebbi stílusú rugós matracokat nagy valószínűséggel mindenki ismeri. Ezek a régi rugós matracok Epeda rugót tartalmaztak, ami sokkal kevesebb rugót tartalmazott négyzetméterenként, mint utódai, a Bonell rugós matracok, Herkules rugós matracok és a zsákrugós matracok. Ezeknél a rugós matracoknál már nincs az, hogy ráfekszik a matracra és úgymond beleáll az ember hátába a rugó.

Visszatérve a Nyíregyházáról megvásárolható matracokra. Standard méretektől kezdve egyedi méretűig megrendelhető. Az egyedi méretű matracok gyártása valamivel több időt vesz igénybe, mint a standard méreteké. Ez a gyártási, szállítás idő 1 héttől akár 4 hétig is terjedhet matracgyártótól függően.

Abban az esetben, ha bizonytalan abban, hogy Önnek milyen matrac lenne az ideális választás, ajánlott felkeresni egy matrac tanácsadót. A matrac tanácsadók segíteni fognak Önnek abban, hogy a legjobb döntést hozza meg. A matracom.hu oldalon díjmentesen felteheti a kérdéseit az oldalon található online chat ablak segítségével, ahol a tanácsadók minden kérdésére szakszerű és kielégítő választ fognak adni. A matracom.hu oldalon megvásárolt matraca mellé minden esetben ingyenes házhoz szállítást kap ajándékba az ország egész területén. Amennyiben vásárlás előtt szeretné kipróbálni a matracot, várjuk a Matracom.hu mintaboltban Budapesten, melynek pontos címe: 1152 Budapest, Szentmihályi út 167-169. (AsiaCenter keleti szárny 2.emelet)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

SHOPPING CART

close