matracom blog cover - matrac

Matrac szivacs Leave a comment

Matrac szivacs

Matrac, szivacsmatrac bármilyen egyedi méretben rendelhető, gyártatható. Matrac szivacs rendelhető huzat nélkül, vagy különböző összetételű huzattal együtt is, mely lehet steppelt pamut huzat, AloeVera huzat, Bambusz huzat, Tencel huzat, vagy akár Silver huzat. A szivacs matrac a mai matraciparban már nem szivacs alapanyag felhasználásával készül, hanem hideghabot használnak a különböző matracok gyártásánál. A szivacsok zárt cellaszerkezetük miatt nem tudnak átszellőzni, ezért az élettartamuk sokkal rövidebb, mint a hideghabok élettartama, valamint a szivacsok az évek múlásával szétporladnak. A hideghabok nyitott cellaszerkezetüknek köszönhetően kiváló átszellőző képességgel rendelkeznek, ami megnöveli a matrac élettartamát és mindig friss marad. A hideghabok további előnye az, hogy a gyártás során az anyagsűrűségen tudnak változtatni, ami lehetővé teszi a keménység változtatását.

Matrac szivacs az ország egész területén megvásárolható, akár saját otthonából internetes webáruház segítségével. A matracom.hu csapata segít Önnek megtalálni a legmegfelelőbb matracot, ami az ön igényeihez igazodik. A magyar matraciparban szinte minden matrac tartalmaz valamilyen módon hideghabot. Például a zsákrugós matracokban és a Bonell rugós matracokban a rugók alatt és a rugók fölött található hideghab a rugók negatív tulajdonságának kiküszöbölésére szolgál. Magyarország legnagyobb hideghab feldolgozója a Bio-Textima és a Gaálhab gyártók. A magyar matracok 70%-ban ettől a két gyártótól származnak.

Matrac méretekben a magyar standard méretek a következők: 80 x 200, 90 x 200, 140 x 200, 160 x 200 és a 180 x 200 cm-es méretek. Egyedi méretű matracok esetén legtöbben a 90 x 190 cm és a 120 x 200 cm méreteket keresik. A matracom.hu oldalon ezeknek az egyedi méreteknek a rendelésére is lehetőség van. Az egyedi méretű matracok minden esetben a következő standard méret árában kaphatók.

A matracom.hu oldalon több mint 300 db matracból válogathat, hogy megtalálja az igényeihez legjobban igazodó matracot. Ez a matrac lehet hideghab, memóriahab, Bonell rugós, Herkules rugós, zsákrugós, zsákrugós memóriahabos, kókuszbetétes, kaktuszbetétes, vagy akár latex matracok közül. A matracom.hu csapata minden kérdésére szakszerű, kielégítő választ ad, valamint abban az esetben, ha bizonytalan, segít Önnek a tökéletes döntéshez vezető utat lerövidíteni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

SHOPPING CART

close