egészségpénztár matrac

egészségpénztár matrac

Egészségpénztári számlára történő matrac vásárlás esetén meg kell nézni, hogy a kiválasztott matrac rendelkezik-e egészségpénztári számmal. Abban az esetben ha az általunk kiválasztott matrac nem rendelkezik ezzel a bizonyos kóddal, úgy sajnálatos módon az egészségpénztári elszámolhatóság nem lehetséges.

Egészségpénztári számlára elszámolható matracok

Több márka is forgalomba hozott olyan matracokat, amik egészségpénztári számlára elszámolhatóak. Ezek a nagy márkák a Best Dream és a Konfor. A Best Dream márka egy olasz származású matracgyártó. Matracai kiemelkedő minőségében annyira biztos, hogy majdnem az összes matraca 12 év garanciával rendelkezik és matracai nagy része oldalankénti 150 kg terhelést is könnyedén elbírnak. A Best Dream matracai között található hideghab matrac, memóriahab matrac, de még szójahab matrac is. A Best Dream Egészségpénztári számlára megvásárolható matracai a Best Dream Siglo, Best Dream Wools, Best Dream  Memory Duet, Best Dream Memory Bamboo, Best Dream Luxury Memory és a Best Dream Genesi HD matracok. A másik nagy matracgyártó márka a Konfor nevet viseli. A konfor legfőbb irányzata a rugós matracok gyártása. A Konfor matracok Törökországból származnak. A török matracok a legnagyobb teherbírású Bonell rugós matracok közé tartoznak. A matrac piacon kiemelkedő szerepet kaptak a matracai kereslet szempontjából. Az egészségpénztári számlára megvásárolható matracai közül a legkeresettebbek a Konfor Basic, Konfor Diamond, és a Konfor pocket 5 Zone matracok.

Egészségpénztári kártyák közül néhányat a terminálba is le lehet húzni. A többi egészségpénztári vásárlás esetén egészségpénztári számla kiállítása történik, ami ugyan úgy elszámolható.

Bármilyen kétsége támadna az egészségpénztári vásárlással kapcsolatban kérdezze meg a matractanácsadóktól. Ezt megteheti a Matracom mintaboltban személyesen a Szentmihályi úton található Asia Center jobb oldali épületének 2. emeletén, valamint a matracom.hu web áruházon található chat ablak segítségével. Abban az esetben, ha nem lenne elérhető a chat ablak küldje el kérdését e-mailbe az info@matracom.hu e-mail címre. A Matracom csapata készségesen válaszol minden kérdésre és kellő információt szolgál az ideális matrac kiválasztásához.

Vélemény, hozzászólás?

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

*