matracom blog cover - matrac

Kétszemélyes matrac Leave a comment

Kétszemélyes matrac

A kétszemélyes matracok többféle méretben elérhetőek országszerte. A kétszemélyes matracok méretben lehetnek standard méretből: 140 x 200 cm, 160 x 200 cm, 180 x 200 cm-es méretűek, valamint akármilyen egyedi méretben megoldható a matracok legyártása. Ezek az egyedi méretek lehetnek akár 140×190 cm, 150×200 cm, 160×190 cm, 170×190 cm, 170×200 cm, 180×190 cm, 190×190 cm, 190×200 cm, 200×200 cm-es méretek, valamint akármilyen más fantázia méret. Kétszemélyes matracok között találhatóak hideg hab matracok, nagy rugalmasságú úgynevezett HR hab matrac, Bonell rugós matrac, Herkules rugós matrac, zsákrugós matrac, memóriahab zsákrugós matrac, memóriahab matrac, kókusz matrac, kaktusz matrac, valamint szójahab matrac. A kétszemélyes matracok között Török, Olasz, Magyar, Cseh és további országok matracai is megtalálhatóak. A magyarországi matracok kiemelten jó minőséggel rendelkeznek. A magyarországi márkák között található két különösen jó ár/érték arányú, kiváló minőségű matrac márka. Ezek a márkás a Pentele és a Sleep Concept termékek. A Pentele termékei között található hideghab maggal rendelkező, memória hab maggal rendelkező, valamint nagy rugalmasságú HR hab maggal rendelkező matracok. A Sleep Concept matracai között találhat zsákrugós memóriahabos matracot, kókusz matracot, valamint hideg hab matracot is.
Kétszemélyes matrac vásárlása esetén figyelembe kell venni mind a két személy komfortérzetét. Ez azért fontos, mivel egy 90 kg testsúllyal rendelkező férfi számára puha lesz az a matrac, ami egy 60 kg testsúllyal rendelkező nő számára kemény érzetű. Ebben az esetben szokták a matractanácsadók ajánlani a két darab kisebb matrac vásárlását. Két darab kisebb méretű matrac vásárlásánál mind a két személy megtalálja a számára megfelelő komfortú matracot.
Abban az esetben, ha van lehetősége kipróbálni a kiválasztott matracot, érdemes élni a lehetőséggel, hogy megtudja azt, hogy Önnek milyen keménységű milyen összetételű matrac a legmegfelelőbb. Abban az esetben, ha nem biztos abban, hogy milyen matrac lenne Önnek a legmegfelelőbb választás, kérje a matractanácsadók segítségét a tökéletes döntés meghozatalához. A matractanácsadók készségesen segítségére lesznek, hogy az Ön számára tökéletes legyen a választott termék. A matracokat akár interneten is megvásárolhatja a matracom.hu webáruházon keresztül. Ezen a webáruházon található egy online Chat ablak is, ahol teljesen ingyenesen felteheti bármilyen matraccal kapcsolatos kérdését.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

KOSARAM

close