matracom blog cover - matrac

Matrac 70×140 Leave a comment

Matrac 70×140

Matrac 70×140 cm-es méretben standard gyerek matracnak minősül. Az átlagos gyerekmatracok magassága 10-15 cm közöttiek. A gyerek matracoknál nem ajánlott a memóriahab réteggel ellátott gyerekmatrac, mivel a memóriahab olyan sűrűségű hab, ami fulladást okozhat hason alvás esetén. Ebben a méretben érdemes inkább hideghab maggal rendelkező matracot választani. A hideg hab maggal rendelkező matrac sokkal jobban átengedi a levegőt, mint a memóriahab maggal rendelkező matracok. A 70×140 cm-es méretű matracok között kiemelt helyet kapott a Best Dream Bambino matrac, ami 12 cm-es magassággal rendelkező két különböző keménységi oldallal rendelkező hideg hab magos gyerek matrac. A matrac rendelhető kék és rózsaszín huzattal egyaránt, ami 60 fokon mosógépben mosható, valamint víztaszító anyagból készült. A vízzáró pvc-s huzat meggátolja a nedvesség beszivárgását a matrac magjába, ezáltal a matrac hosszabb élettartamú lesz. A matrac gyártója 5 év garanciát vállal a termékére.

Abban az esetben, ha Ön magasabb matracot keres, mint 12, vagy 15 cm, érdemes megnézni a Pentele és a Danub matracok kínálatát is. Ezek a matracok változó magassággal rendelkeznek. A Pentele matracai és a Danub matracai egyaránt megrendelhetőek egyedi méretben, ami ebben az esetben, mivel felnőtt matracokról van szó egyedi méretet jelent. A Pentele és a Danub matracokat ki tudja próbálni a Matracom mintaboltban. A matracom.hu web áruházban nem csak matracokat, hanem párnákat, paplanokat és egyéb kiegészítőket is megtalál. Ezek között a kiegészítők között található gyerek ágyneműgarnitúra, amiben van egy kispárna 40×50 cm-es méretben, valamint egy 90×130 cm-es gyerekpaplan is.

Amennyiben megnézné, esetleg kipróbálná a megvásárolni kívánt matracot, megteheti a Budapesten található mintaboltban a Szentmihályi úton, az Asia Center jobb oldali épületében a második emeleten. Abban az esetben, ha Önnek nincs lehetősége megtekinteni, vagy kipróbálni a megvásárolni kívánt matracot interneten a matracom.hu oldalon megvásárolhatja, vagy e-mail rendelést is le tud adni az info@matracom.hu e-mail címre elküldve. Bármilyen segítségre van szüksége keressen minket bizalommal. Készségesen az Ön segítségére lesznek matractanácsadó kollegáink.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

KOSARAM

close