Kókuszrost matrac

Kókuszrost matrac

Kókuszrost matrac magyar matracpiacon elég sok ágybetétekkel foglalkozó üzletben megtalálható, változó árfekvésben. A kókuszrost matracok két csoportba oszthatóak. Egyik csoport a hullámkókusz matracok csoportja, másik csoport a kókuszlapos matracok csoportja. A hullámkókusz matracokat bele lehet tenni a motoros ágyráccsal rendelkező ágykeretekbe, és az állítható ágyráccsal rendelkező ágykeretekbe. A kókuszlapos matracok viszont nem hajlíthatóak, mert megsérül a belehelyezett kókuszréteg (megtörik). A kókuszréteggel rendelkező matracok tartása jobb, mint egy átlagos hideg hab matracé. Általában a kókuszréteggel rendelkező matracok 2 vagy 3 réteg kókuszt tartalmaznak, úgy, hogy a kókuszrétegek között hideg hab rétegek kerülnek a matracba.

A kókuszlappal vagy hullámkókusszal rendelkező matracok átszellőzése jobb, mint a hideg hab matracok szellőzése. A kókuszmatracokat interneten is meg lehet rendelni a matracértékesítéssel foglalkozó üzletek egy részében. Ezek közé az üzletek közé tartozik a matracom.hu web áruház is. A Matracom mintabolttal is rendelkezik. A Matracom mintabolt Budapesten a 15. kerületben található az Asia Center jobb oldali épületében található a második emeleten.

A matracom mintaboltban ki is tud próbálni két fajta kókusz matracot. Az egyik az kétoldalú keménységgel rendelkező, 18 cm magasságú kókuszmatrac. 2 db  1 cm-es kókuszréteggel rendelkező matrac, ami a Sleep Concept Paradise nevet viseli. A másik kipróbálható matrac a Sleep Concept Eden matrac. Ebben a matracban helyet kapott 3 kókuszréteg, 3 hideg hab réteg és a felső komfortrétegében egy 4 cm magasságú antidecupitus-os (fölfekvés megelőző) kialakítású memóriahab réteg. ami tökéletesen felveszi a test formáját. A tokéletes formakövető képességének köszönhetően eloszlatja a test tömegét a matrac felületén, ezzel megnöveli a matrac élettartamát, és leveszi a csigolyákról a terhelést, ami miatt gerincpihentető hatású. A Matracom web áruházában még több kókuszrost matrac található. A Sleep Concept matracai között az említett Paradise és az Eden matracok. Továbbá a web áruházban talál még Danub matracai között is található kókuszrost matrac. Ez a matrac a Danub Aphrodité matrac. Végül a Materasso President Royal Termopur matrac, ami hullámkókusz réteget kapott, így belehelyezhető motoros ágyrácsba, ami extra kényelmi szinttel ajándékozza meg a használóját.

Vélemény, hozzászólás?

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

*