Matrac egészségpénztárra

Matrac egészségpénztárra

Matrac egészségpénztári számlára is megvásárolható. Megvásárolhatóak egészségpénztárra Bonell rugós matracok, Herkules rugós matracok, Zsákrugós matracok, Hideghab matracok és memória hab matracok egyaránt. Ezeket a matracokat a Konfor és a Best Dream cégek gyártják.

Konfor

A Konfor által gyártott matracok közül egészségpénztári számlára megvásárolható matracok a Konfor Basic (Akasya), a Konfor Diamond, a Konfor Pocket 1 Zone, Konfor Efidel, Konfor Dream Pocket Strong, Konfor Mistery Passion, Konfor Pocket 5 Zone, Konfor Leal, Konfor Flora és végül a Konfor Visco Memory matracok.

Best Dream

A Best Dream matraci között is van választék egészségpénztári matracok között. Ezek a matracok a Best Dream Siglo, a Best Dream Wools, a Best Dream Memory Duet, a Best Dream Memory Bamboo, a Best Dream Luxury Memory és a Best Dream luxuskategóriás szója hab matraca a Best Dream Genesi HD matrac.

Az matrac egészségpénztárra történő vásárlásának két változata van. Egyik az egészségpénztári kártya lehúzás a bankkártyás terminálon. A másik az egészségpénztári áfás számla kiállítása.

Matrac egészségpénztárra történő vásárlása lehetséges Budapest több matracértékesítéssel foglalkozó üzletében, illetve web áruházi rendelésénél. A Matracom mintaboltban vásárlás előtt ki is lehet próbálni a matracokat, hogy a legmegfelelőbb matrac kerüljön az ön hálószobájába. A Matracom mintabolt Budapesten található a 15. kerületben, az Asia Center jobb oldali épületében a második emeleten.  Abban az esetben, ha nincs lehetősége a matrac kipróbálására ajánlott felvenni a kapcsolatot matractanácsadókkal, akik készségesen segíteni fognak a legideálisabb matrac kiválasztásában, és minden információt megadnak a kiválasztott matracokról. A fent említett matracokat megtalálhatja a matracom.hu web áruház oldalán, ahol teljes, részletes leírást talál minden termékhez. Továbbá az oldal rendelkezik online segítségnyújtó chat ablakkal is ahol további kérdéseit felteheti teljesen díjmentesen a Matracom csapatának.

Matrac egészségpénztárra

A web áruházban van lehetőség bizonyos matracokat egészségpénztárra is venni. Sok cégnél a munkaadó cafetéria vagy fizetés kiegészítés gyanánt minden hónapban fizethet az EP számlára bizonyos összeget. Ennek az előnye, hogy jóformán a matracra nem kell költeni, nem veszi ki az ember zsebéből a mindennapi betevőre szánt pénzt a matracvásárlás, mert egészségpénztári kártyára, számlára lehet matracot venni, amit az egészségpénztár kifizet nekünk.  Amennyiben van az EP számláján elegendő összeg, úgy célszerű matracvásárlásra költeni, mert kevés olyan termék van, amire elszámolható az EP-re.

Mi az egészségpénztár?

Az egészségpénztárak magánszemélyek által alapított, egészségügyi célú non-profit szervezetek. A pénztár tulajdonosai maguk a tagok. A befizetésekből a pénztártagok egyéni döntésük szerinti egészségügyi, egészségvédelmi szolgáltatásokat vehetnek igénybe. Az egészségpénztár nem haszonorientált szervezet, célja nem a pénzgyűjtés, felhalmozás.

Az egészségpénztári megtakarítás fő jellemzői:

A pénztárakba való belépés teljesen önkéntes, havonta rendszeresen tagdíjat kell fizetni, amelynek minimális mértékét az adott pénztár határozza meg ez az összeg a pénztárak alapszabályában van benne, pénztáranként nem azonos, átlagosan 1-2 ezer forint),

a pénztárak a bankokhoz hasonlóan, tagonként egyedi számlán tartják nyilván a tag megtakarításait

A tagok kedvezményezetteket jelölhetnek meg, akik kizárólag közeli hozzátartozók lehetnek.

a befizetett összeg az egészség megőrzését szolgáló szolgáltatásokra, termékekre költhető el,

egyes egészségpénztárak külön pénztári kártyát bocsáthatnak ki, ezen keresztül kényelmes és egyszerű az igénybe vett szolgáltatások elszámolása (hasonlóan működik, mint a bankkártya) a pénztárak szerződött szolgáltatóinál. Azon pénztáraknál, ahol kártyakibocsájtás is történik, általában kötelező a tagoknak kártyával rendelkeznie.

Vásárlás menete:

Első körben ki kell választani azt a matracot, mit Egészségpénztári számlára szeretnénk vásárolni. Az elszámolható matrac típusok lejjebb megtalálhatók. A feltüntetett egészségpénztárak tagjai számolhatják el a matracokat egészségpénztári számlára.

A kiválasztott terméket a korárba kell rakni és utána pénztár oldalon a személyes adatokat meg kell adni.

A megjegyzés rovatba fel kell tüntetni:

Az Egészségpénztár nevét

Az Egészségpénztár címét

A Kártyatulajdonos nevét

A Kártyatulajdonos címét

A Kártyatulajdonos tagi azonosítóját

Mi a matrac megérkezése után az Egészségpénztár nevére kiállítjuk a számlát, amit a vevő részére a matraccal együtt megküldjük. A matracot a futárnak készpénzben rendezni kell. A számlát a megrendelőnek el kell jutatni a saját Egészségpénztárához, amit majd a pénztár kifizet a vásárlónak.

Vélemény, hozzászólás?

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

*