Matrac zóna

Matrac zóna

A matrac zónázása extra kényelmi úgynevezett komfort szinttel látják el a matracot. Ez az extra komfort szint kiemelkedően pozitív hatással van a gerincoszlop illetve az egész test egészséges helyzetére alvás közben. Ezt ergonómiai zónázással érik el. A matracokat 5, 7 és 9 ergonómiai zónázással gyártják.

Zónázás előnye:

Az ergonómiai zónázás előnye, hogy a test nagyobb súlypontjai a fej, váll és a csípő jobban bele tudnak süllyedni a matracba így a gerincoszlop egyenes helyzetbe kerül és a csigolyák terhelése megszűnik. A terhelés megszűnése felgyorsítja a sérülések gyógyulását és megszünteti a gerincbántalmak okozta kellemetlen érzést.

Zónázott matracgyártók

 A matracgyártók közül elég sokan gyártanak zónázott matracokat. A kiemelten kedvező ár érték arányban forgalomba helyezett matracok a következő gyártóktól származnak: Pentele, Sleep Concept, Best Dream és a Konfor. Ezek a nagy gyártók különböző országokban kezdték el pályafutásukat.

A Penetele és a Sleep Concept Magyarországi gyártók ár és minőség viszonylatában nagyon jó termékeik vannak. Ezek közül a termékek közül kiemelten jó zónázott matracok a Pentele HR Duo, Pentele Premium Memo és a Sleep Concept Sensible-M matracok.

A Best Dream egy európa szinten elismert magas minőségű termékekkel rendelkező cég, ami A pályafutását Olaszországban kezdte. Az ő kiemelkedő termékei a Best Dream Medical Form HD és a Best Dream Genesi HD névre lettek elkeresztelve.

A következő a sorban a Török származású Konfor, ami a rugós matracaival vált híressé. Gyárt Bonell rugós matracokat, Herkules rugós matracokat és még Zsákrugós matracokat is. Tőle egy matracot emelnék ki. Ez a matrac a Konfor Pocket 5 Zone matrac, ami egy zsákrugós, 5 ergonómiai zónázású magas minőségű matrac.

Kipróbálás:

Ezeket a zónázott matracokat ki is tudják próbálni a 15. kerület Szentmihályi úton található Asia Centerben, a 2. emeleten a Matracom mintaboltban. Továbbá még nagyon sok matracot és kiegészítőt talál a matracom.hu web oldalon. Abban az esetben ha önnek több információra van szüksége keresse fel a matractanácsadókat szintén a matracom.hu oldalon található chat ablakban illetve az info@matracom.hu e-mail címen, készségesen segítségére lesznek.

Vélemény, hozzászólás?

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

*