Mosható matrac huzat

Mosható matrac huzat

Mosható matrac huzat manapság elég sok matracon található. Ennek a mosható matrachuzatnak nagy előnye az, hogy sokkal könnyebb a tisztítása, mint a fix matrachuzat esetében. A fix matrachuzatnál különböző praktikákat kell bevetni a tisztításnál, például porszívózni, vegyszeres ecetes oldattal a foltot bedörzsölni, és a szárítás is sokkal bonyolultabb időigényesebb, mint levehető társánál. A levehető mosható matrac huzatot csak bele kell tenni egy átlagos mosógépbe és kímélő programon ki kell mosni. A szárítása is sokkal egyszerűbb, csak fel kell akasztani a szárítóra, és megvárni, hogy megszáradjon használat előtt.

Huzatok moshatósági hőmérséklete, élet tartama.

A mosható matrac huzatok általában 30-40 fokon moshatóak normális mosógépben kímélő programon. Ezeknek a mosható matrachuzatoknak az élettartama átlagosan megegyezik a matrac élettartamával rendeltetésszerű használat esetén.

Garancia

A matrachuzatot mosás után minden esetben hagyjuk teljesen megszáradni. A nedves matrachuzat használatánál előfordulhat a penészképződés. A penészedésre nem vonatkozik a garancia egyik gyártónál sem. Legalább egyszer olvassa el a garanciára vonatkozó feltételek, illetve a használati útmutatót.

gyártók

Elég sok gyártó matracai között található levehető mosható matrac huzattal rendelkező matrac, ágybetét. Ezek közül a gyártók közül néhányat kiemelek: Pentele, Best Dream, Sleep Concept.

Pentele

A Penetel összes matracának mosható matrac huzata van, vagyis a Pentele Nivo, Pentele Extra Hard, Pentele HR Duo és a Pentele Premium Memo matracok rendelkeznek mosható matrac huzattal.

Best Dream

A Best Dream Termékei között is található mosható matrac huzat. Ilyenek például a Best Dream Memory Duet, Best Dream Natural, Best Dream Medical Form HD és a Best Dream Genesi HD matracok.

Sleep Concept

Sleep Concept is rendelkezik ilyen fajta matrachuzatú ágybetéttel. Ezek a matracok a Sleep Concept Eden, Sleep Concept Paradise, Sleep Concept Vitality és a Sleep Concept Sensible-M.

Ezeket a matracokat személyesen meg is lehet nézni, illetve ki is lehet próbálni a Matracom mintaboltban. A Mintabolt Budapesten a 15. kerületben található az Asia Center üzletközpontban.

Vélemény, hozzászólás?

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

*