Táskarugós matrac

Táskarugós matrac

A táskarugós matracok több néven ismertek. Elterjedt megnevezésük még a táskarugós matracon kívül a zsákrugós, és a tasakrugós matrac is. A táskarugós matracok a Bonell rugós matracok után kerültek forgalmazásba. Ezek a rugótestek már nincsenek összeköttetésben az összes rugóval, csak a szomszédos zsákrugókkal vannak kapcsolatba. Ennek a kapcsolatnak köszönhetően megszűnik az Epeda és a Bonell rugónál megszokott áthullámzás. Továbbá sokkal jobban leköveti a test formáját így jobb alátámasztást biztosít a gerincoszlopnak. A táskarugós matracokat már sokkal jobban lehet zónázni, mint az Epeda és Bonell rugós elődeit. A táskarugós matracokba a rugók száma 248 db-tól akár 512 db is lehet négyzetméterenként. A táskarugókkal extra komfortszintet is ki tudnak alakítani. Ezt az extra komfort szintet mini táskarugókkal alakítják ki.

rugós matracok származása és legismertebb márkái

A rugós matracok nagy általánosságban Törökországból származnak. A rugós matracok között a török matracok rendelkeznek a legnagyobb teherbírással. A legnagyobb török matracmárkák a Konfor és a Nanni, viszont a legtöbb rugós matraccal rendelkező cég a Konfor. A Konfor márkanévvel ellátott matracok között találhatunk Bonell rugós matracokat, Herkules rugós matracokat és táskarugós matracokat is nagy választékban. A Nanni is büszkélkedik ugyanezekkel a matractípusokkal. Továbbá ki kell emelnem egy magyarországi matracmárkát, ami rendelkezik ez nagyon jó minőségű táskarugós memóriahabos matraccal. Ez a márka a Sleep Concept és a matraca a Sleep Concept Sensible-M matrac, amit csak a Matracom Group kft. forgalmaz. A török Konfor által forgalmazott táskarugós matracok a Konfor Pocket 1 Zone, Konfor Pocket 5 Zone, Konfor Pocket Strong. Továbbá a Konfor által kifejlesztett női-férfi oldalas Konfor Efidel matrac és az egyetlen memóriahabos táskarugós matraca a Konfor Mistery Passion matrac. A Nanni egy darab zsákrugós matraccal rendelkezik és ez a matrac a Nanni Mona névre hallgat.

Ezekről a matracokról további információt tudhat meg a matracom.hu web áruházon belül vagy személyesen a matracom mintaboltban, a XV. kerületben a Szentmihályi úton található mintaboltban, ami az Asia center jobb oldali épületének II. emeletén helyezkedik el. Bármilyen kérdése felmerül a matracokkal kapcsolatban, felteheti a matracom.hu oldalon található chat ablak segítségével valamint e-mailen az info@matracom.hu e-mail címre elküldve. A feltett kérdésekre gyors és pontos választ kap matractanácsadóktól.

Vélemény, hozzászólás?

* Checkbox GDPR is required

*

I agree

*