, , , ,

SleepConcept Vitality kétoldalú hideghab matrac


 

A SleepConcept VITALITY matrac egyik oldala egy 4 cm 7 zónás hideghab. Ez a keményebb oldal. A másik oldalán egy 4cm hideghab + 7 cm 5 zónás hideghab réteg található. Ez a matrac félkemény oldala.  A hab jó alátámasztást biztosít alvás közben, így ortopéd szempontból kivalló alátámasztást biztosít a test minden pontján és gerinckímélő hatásával a SleepConcept VITALITY matrac nagy népszerűségnek örvend a hazai matrac vásárlók körében. A két hideghab oldal kötött egy 4 cm heterogén merevítés- (80kg/m3) gondoskodik a megfelelő tartásról és a jó átszellőzésről.

 

112,900 Ft263,900 Ft

SleepConcept VITALITY kétoldalú hideghab matracról

A SleepConcept matracok között a SleepConcept VITALITY egy nagyon jó ár-érték arányú hideghab matrac. A matrac félkemény,kemény komfortú. A SleepConcept VITALITY matrac kétoldalas keménységgel kapható, az egyik oldal kemény a másik pedig félkemény érzetű. Ennek az előnye, ha a későbbiekben változik, a komfortérzetünk, nem kell egy másik matracot venni, csak a matracot kell megfordítani. Önnek is könnyebb változtatni, ha idővel más felületen érezné jobban az alvást. A SleepConcept VITALITY matrac a ár-érték arányban kiemelkedő, minőségi hideghab belső magja hosszú évekig forma stabil lesz és egy nagyobb súlyú embernél is évekig kényelmes alvást biztosít.

 

A SleepConcept VITALITY matrac egyik oldala egy 4 cm 7 zónás hideghab. Ez a keményebb oldal. A másik oldalán egy 4cm hideghab + 7 cm 5 zónás hideghab réteg található. Ez a matrac félkemény oldala.  A hab jó alátámasztást biztosít alvás közben, így ortopéd szempontból kivalló alátámasztást biztosít a test minden pontján és gerinckímélő hatásával a SleepConcept VITALITY matrac nagy népszerűségnek örvend a hazai matrac vásárlók körében. A két hideghab oldal kötött egy 4 cm heterogén merevítés- (80kg/m3) gondoskodik a megfelelő tartásról és a jó átszellőzésről.

 

A matrac 21 cm magas és normál csomagolással érkezik. A 21 magasságának köszönhetően sokkal magasabb matracot kaphatunk, mint az átlag matrac magasság Magyarországon.  A matracon egy levehető 30-40 fokon mosható Soft and Fresh huzat található, fehér 3D szellőzővel 4 oldalon bontható zipzárral. A termékeinkre vonatkozó, törvényben meghatározott, kötelező jótállási időintervallumot vállal a gyártó. A SleepConcept VITALITY matrac szállítási határideje 8-10 munkanap és egyedi méretben is rendelhető. A matrac alá rugalmas és fix ágyborda is használható.

 

A MATRAC FELÉPÍTÉSE:

 

  • Soft and Fresh huzat fehér 3D szellőzővel szürke 4 oldalon bontható zipzárral
  • pamut belső borítás
  • 4 cm magas 7 zónás hab
  • 4 cm heterogén merevítés- 80kg/m3
  • 4 cm hab 30 kg/m3
  • 7 cm magas 5 zónás hab
  • pamut belső borítás
  • Soft and Fresh huzat fehér 3D szellőzővel szürke 4 oldalon bontható zipzárral

 

MI AZ A HIDEGHAB? MIÉRT JÓ A HIDEGHAB MATRAC? SZIVACS MATRAC VAGY HIDEGHAB MATRAC?

 

A hideghab egy nagy rugalmasságú, rendkívül jó alaktartó képességekkel bíró poliuretán hab. Összehasonlítva a szivaccsal, a hideghab minden szempontból felülmúlja tulajdonságaival az eddig használt hagyományos szivacsot. A hideg habok előnye a nyitott cellaszerkezet, amitől sokkal jobb alátámasztást nyújt alvás közben. A nyitott cellaszerkezetnek köszönhetően az ágybetétünk jobban fog szellőzni és tartósságban is kiemelkedőbb lesz a szivacs matracoknál.

 

A hideghab többféle keménységben is gyártható, ezért nem csak azok élvezhetik az előnyét, akik kemény matrac pártiak. Allergiásoknak kiváló választás egy hideghab matrac, mivel teljesen anti allergén és a házi poratkák sem fognak megtelepedni a matrac belsejében. A hideghaboknak számtalan fajtája van, ide sorolandó a memory hab (más néven: memory foam matracok, memória hab matracok) matracok is, illetve a speciális HR hab matracok is. Összesítve a hideghab matracok komfortosabbak, jobb az átszellőző képességük és jóval hosszabb élettartalmúak, mint a hagyományos szivacs matracok.

 

7 ERGONÓMIAI ZÓNA

 

Amikor ergonómia zónákról beszélünk a matracokon belül

az azt jelent, hogy kereszt irányban a matracon 3, 5 vagy 7 felosztásban

különböző keménységű vagy/és sűrűségű hab található. Ez azért fontos, hogy a

testünk nem egyenes, a gerinc vonalnak is van egy görbülete, amit egy nagyon

kemény egyenes felületre feküdve kényelmetlen lehet. Az ergonómiai zónák

lényege a test tökéletes lekövetése, hogy a váll, csípő jobban belesüllyedjen a

matracba, hogy a gerincünk egyenes legyen. A zónázást a hab keménysége mellett

profilozással is meg lehet oldani. Ezt úgy kell elképzelni, hogy a matrac

keresztirányában kisebb nagyobb bevágások vannak. Minél nagyobb a bevágás annál

jobban fog a testünk azon része belesüllyedni a matracban.

 

Latex matracoknál függőleges lyukak találhatóak és itt

is lyukak nagysága a mérvadó. Csípő tájékon nagyobbak a lyukak. A bonell

rugónál az ergonómia zónákat a rugó közé rakott kókusz merevítéssel szokták

megoldani, mivel a bonell rugót az egységes rugótest miatt nem lehet zónázni.

 

A zsákrugós matracoknál már könnyebb, mivel a rugó egy

zsákban vannak, így a rugók keménységének variálásával elérthető az 5

ergonómiai zóna és a 7 ergonómiai zóna is.

 

A Sleep Concept VITALITY egyik oldala 7 zónás hideghabbal, a másik oldala 5 zónás hideghabbal van ellátva.

TÁJÉKOZTATÓ A JÓTÁLLÁSI JOGOKRÓL

A fogyasztót a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013.évi V. törvénykönyvben (a továbbiakban Ptk.), a 151/2003. (IX.22.) Kormányrendeletben, valamint a 19/2014. (IV. 29.) NGM rendeletben meghatározott jogok illetik meg. A jótállási ese- mény észlelését haladéktalanul közölni kell, a késedelmes bejelentésből eredő károkért a vásárlót terheli a felelősség.

A Bio-Textima Kft-nél hiszünk a termékeink kiválóságában és időtállóságában, így a termékeinkre vonatkozó, törvényben meghatározott, kötelező jótállási időintervallumot követően további extra jótállást vállalunk szerződéses gyártói jótállás keretében matracaink magrészére, illetve fém rugózatára. 8 ÉV GARANCIA  (1 év teljeskörű + 7 év a magrész 20%-ot meghaladó, maradandó alakváltozására)

Matrac típusok

, ,

Matrac méretek:

, , , , , , ,

Matrac magasság

Matrachuzat anyaga

Zónák száma

Garancia

Huzat moshatóság

,

Komfort

,

Felső Komfortréteg

Gyártó

Származási hely

Egyedi méret

Szállítási idő

suly-korlat

229

Matrac típusok

, ,

Matrac méretek:

, , , , , , ,

Matrac magasság

Matrachuzat anyaga

Zónák száma

Garancia

Huzat moshatóság

,

Komfort

,

Felső Komfortréteg

Gyártó

Származási hely

Egyedi méret

Szállítási idő

suly-korlat

229

Eddig 0 értékelés alapján

0.0 pont
0
0
0
0
0

Legyél az első aki értékeli ezt a terméket: “SleepConcept Vitality kétoldalú hideghab matrac”

There are no reviews yet.

KOSARAM

close