matracom blog cover - matrac

Jó matrac Leave a comment

Jó matrac vásárlási tippek

 

Egyre többször előfordul a mai fogyasztói társadalomban, hogy átvernek minket vagy nem azt kapjuk, amit megrendeltünk. Vagyis azt kapjuk, csak túl jó volt a marketing szöveg vagy nem volt elegendő leírás az adott termékről. Ugyanaz a helyzet a matracok tekintetében is.

Számtalan típust lehet kapni, de nem biztos, hogy megfelelő lesz Nekünk a mindennapi alváshoz. Jó matracot lehet kapni egy kis utánajárással.  Mindenképpen nézzük meg a matrac garancia hosszát, mert a vállalási idő befolyásolhatja a minőséget. Egy rossz minőségű matracra nem fognak 10 év garanciát adni. Ha felnőtt matracra 1 év garanciát vállal a gyártó, az nem lesz jó matrac, főleg nem hosszú életű. Mindenképpen olyan matracot válasszunk, amire a matracgyártó legalább 5 év garanciát biztosít. Ez alól kivételt képeznek a gyerekmatracok, mert azokra alapból sokkal kevesebb garancia szokott lenni. A garancia mellett érdemes figyelni az alapanyagok minőségérre is, mert legtöbb esetben a matracoknál az alapanyag minősége befolyásolja az árat.

Ezeken kívül a matrac lehet kemény, fél kemény, puha, rugós, habos és minden más is a saját igényünknek megfelelően. Matracvásárlásnál nézzük meg a leírást, a keménységét, az árat és mindent egybevetve válasszunk ki magunknak egy jó matracot. 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

SHOPPING CART

close