matracom blog cover - matrac

Konfor matrac vélemény Leave a comment

A Konfor cég és a nagy teherbírású matracok

A Konfor török matracgyártó cég már több mint 40 éve gyártja a matracokat. A legfőbb profiljuk a nagy teherbírású rugós matracok. A matracok kiemelkedő minőségének és a gyártósor felszereltségének köszönhetően a matracgyár a rugós matracok gyártásában a piac éllovasa lett rövid időn belül. A Konfor számos országba szállítja a matracait, köztük Magyarországra is. A Konfor matracokra 10 év garanciát vállal a gyártó, ez is mutatja a matracok magas minőségét. A Konfor matrac ideális választás a nagyobb súlyú embereknek, mivel a matracaik akár több, mint 160 kg terhelést is elbírnak egy oldalon. A nagy teherbírás mellett a matracok igen kényelmesek, erre kiemelten figyel a cég a gyártás során.

 A Konfor matrac tulajdonosok visszajelzései alapján a matracok ortopéd szempontból, alvás minősége alapján és ár-érték arányban kivalló matracok.

Konfor matrac, Konfor matracok, KOnfor matrac vélemény, Konfor matrac ára
Konfor matrac, Konfor matracok, Konfor matrac vélemény, Konfor matrac ára

 

A matracok között rendelhető herkules rugós, zsákrugós, bonell rugós matracok is. A rugók fölött különböző habok találhatóak, amik biztosítják a pihentető alvást. Akár zsákrugós memóriahab matracot is vásárolhat, aki szeretne egy rugós matracot és a memóriahab előnyét is szeretné kiélvezni.

Vagyis elmondhatjuk, hogy a török gyártó a strapabíró matracai és a nagy garanciavállasa miatt egy nagyon jó minőségű, jó ár-érték arányú matracot vásárolhatunk magunknak hosszú évekre. 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

KOSARAM

close